De meubelwinkel & interieurzaak in Ronse

Meubelen Makri, dat is de meubelwinkel en interieurzaak in Ronse met het grootste aanbod van meubelen & decoratie voor uw woon-, eet- en slaapkamer.

Totale woonbeleving

In onze ruime toonzaal van maar liefst 7000 m² vindt u werkelijk alles voor een totale woonbeleving. Kwalitatieve meubelen van diverse merken staan er uitgestald in kleine, ingerichte woonkamers, slaapkamers en eetkamers. Ons meubelenaanbod wordt daarnaast aangevuld met allerhande decoratie en verlichting

Ziet u het meubel van uw dromen passeren op onze website? Voeg het toe aan uw verlanglijstje, print het af of stuur het door naar onze winkel. Komt u langs in onze toonzaal, dan helpen onze interieurspecialisten u meteen gericht verder. Handig, niet?

Lid van diverse organisaties

Als gespecialiseerde interieurzaak is Makri lid van Europa Möbel Verbund, De Slaapraad & Meubelwaarborg. Zo bieden we u altijd de laagsteprijsgarantie en garanderen we steeds de beste kwaliteit & een degelijke service. Onze slogan is niet voor niets: Meubelen Makri, net iets beter!

Breng gerust een bezoekje aan onze interieurzaak en laat u inspireren door ons aanbod in een gemoedelijk kader. Afsluiten doet u met een gratis drankje in onze cafetaria. We heten u alvast van harte welkom!

  • Op zoek naar inspiratie ? klik dan hier