Blog

Hier vind je volop inspiratie, tips en trends op het gebied van interieur en decoratie. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor je huis, kantoor of andere ruimte, bij Makri ben je aan het juiste adres.

Header Blog
 • Herfstpracht in huis: inspirerende tips voor een warm interieur!

  Met de komst van de herfst brengen we niet alleen warme truien en pompoensoep terug in ons leven, maar ook een nieuwe sfeer in ons interieur. 

  Lees artikel
 • Relax in stijl

  De juiste relax kiezen, begint met luisteren naar je eigen lichaam. Ervaar je ongemakken of voel je ergens pijn? Dan gaan we steeds op zoek naar een ergonomische relaxzetel die exact bij je noden past.

  Comfortabele relaxen voor iedereen

  Welke comfort functies moet je relax zeker bevatten? Je kan bij ons in de winkel zelf het verschil komen ervaren. Onze adviseurs begeleiden je graag bij de zoektocht naar je ideale match. We letten op de hoofdsteun, zitting, helling, armleuningen, …  zodat alles als gegoten zit.

  Lees artikel
 • Wanneer kiezen voor maat- of inbouwkasten?

  Opbergruimte heb je nooit teveel! Maar de ene kast is de andere niet, denk maar aan alle schuine kantjes en hoekjes in je woning. Bij Makri kan je volledig je droomkast naar wens samenstellen, lees hier hoe we werken.

  Lees artikel
 • Hemels wegdromen in je slaapkamer

  Een goede nachtrust begint natuurlijk met een goed bed. Wie goed uitgerust is, kan de wereld aan. Maar hoe zorg je voor een optimale nachtrust? Lees hier onze tips!

  Lees artikel
 • Fris je interieur op!

  De lente is terug in het land, dat betekent bij vele mensen dat het kriebelt voor de lenteschoonmaak! Zin in wat vernieuwing in je interieur? Ga dan aan de slag met onze tips en tricks om een nieuwe wind doorheen je interieur te laten waaien.

  Lees artikel