XOOON

Je interieur karakter geven? Dat doe je met de designmeubelen en interieuraccessoires van XOOON. Of je nu gaat voor XOOON-stoelen, een XOOON-zetel of een XOOON-tafel: met XOOON haal je unieke en bijzondere meubelen in huis.

XOOON - Makri

Totaalconcept voor je woonkamer

Met XOOON kies je voor een interieur dat je persoonlijkheid weerspiegelt. En een opvallend totaalconcept voor je woonkamer. Met hun salons, fauteuils, kasten, stoelen en tafels stel je je woonkamer volledig naar je eigen smaak en stijl samen. Ook in onze decoratieafdeling vind je een uitgebreid XOOON-assortiment. Denk aan accessoires zoals sfeerverlichting, sierkussens, vloerkleden, vazen, spiegels, kleinmeubelen en nog veel meer. 

Zo kun je je interieur tot in het kleinste detail die frisse, unieke en eigenwijze XOOON-look geven.

XOOON: betaalbaar design

Verrassende materialen, trendy kleuren, stijlvolle afwerking: XOOON-meubelen zoals een XOOON-fauteuil of een XOOON-salontafel vallen op in je interieur. Voeg daar hun eigenzinnige design, hoogwaardige kwaliteit en onvergelijkbare comfort aan toe en je weet waarom XOOON niet in je huis mag ontbreken. En dat allemaal voor een aangenaam verrassend prijskaartje. Neem snel een kijkje in onze XOOON-collectie. Of bekijk het lookbook.

Naar website XOOON