Stoelen

Stijlvolle stoelen voor elke kamer in huis

De perfecte stoelen? Die zitten comfortabel en passen bij je tafel en interieur. Daarom heeft Makri een groot assortiment aan stoelen van hoge kwaliteit voor je klaarstaan. Of je nu op zoek bent naar nieuwe eetkamerstoelen, keukenstoelen of barstoelen: we hebben ze voor je. In elke stijl, in elke kleur, in elke bekleding. En voor elk budget. 

Stoelen - Makri

Een comfy stoel om te relaxen in je slaapkamer? Stoelen om bezoekers te ontvangen in je (thuis)kantoor? Handige stapelstoelen om rond je eettafel te zetten als je veel gasten uitnodigt? Ook die vind je in onze winkel.

Stoelen voor elk interieur

Houten stoelen, leren stoelen, stoffen stoelen. Misschien zelfs designstoelen: vaak heb je al een idee welk type stoelen je wilt. Toch passen er bij je smaak en stijl vaak meer stoelen dan je denkt. Onze interieurspecialisten vertellen je graag welke modellen je interieur net die extra touch geven. En natuurlijk welke kleuren, poten en bekledingen je kunt kiezen van het model dat je hart gestolen heeft. Leg meteen een afspraak vast met een van onze adviseurs of spreek ons aan in de winkel.

Bekijk ook onze relaxstoelen en bureaustoelen.