Boxsprings

Zalig slapen in een boxspring

Koop je liever een bed in 1 stuk in plaats van het zelf samen te stellen? Dan kom je automatisch bij een boxspring uit. Al verschillende jaren zowat het populairste bed. Niet moeilijk, want het is een compleet bed met een bedbodem gevuld met veren, een matras, een bedframe en een voeten- en/of hoofdbord. En niet te vergeten: een boxspring straalt de luxe en elegantie uit van het betere hotelbed. 

Boxsprings - Makri

De boxspring van je dromen? Die vind je bij ons

Ben je op zoek naar een specifieke boxspring? Bijvoorbeeld een boxspring met opbergruimte, een elektrische boxspring of een boxspring zonder matras? Je vindt hem in onze toonzaal. Want bij Makri kun je je boxspring zelf samenstellen naar je eigen smaak. De uitvoering, de afwerking van het bedkader, de kleur, het type matras, de poten, het hoofd- en het voetenbord: die kies je allemaal zelf. 

Lijkt je dat allemaal wat veel en krijg je daar liever wat hulp bij? Dat begrijpen we perfect. Daarom staan onze slaapadviseurs voor je klaar met raad en daad. Zo ga je na je bezoek aan onze winkel blij naar huis omdat je de boxspring van je dromen hebt besteld.