Office

Je bureau inrichten op maat

Aan je bureau breng je heel wat uren door. Daarom is het belangrijk dat je je thuiskantoor of home office zo aangenaam en comfortabel mogelijk inricht. Met de kantoormeubels van Makri doe je dat volledig op jouw maat en op maat van je ruimte. 

Werken - Makri

Je bureau inrichten naar jouw smaak en stijl

Grote kasten of kleine kasten, een bureaustoel op maat van je lengte en gewicht, een breed, smal of hoekbureau op je ideale werkhoogte: met de meubels van Makri til je je kantoorinrichting naar een hoger niveau.

Hou je van rechttoe rechtaan of een specifieke kleur? Ben je fan van een bepaalde stijl zoals industrieel, modern of landelijk? Zie je je ladeblok liever ingebouwd in je bureau of los op wieltjes? In onze bureauafdeling stel je je bureau volledig volgens je eigen smaak en stijl samen. Vraag onze interieurspecialisten zeker naar de opties, mogelijkheden en uitvoeringen van elk stuk kantoormeubilair dat je op het oog hebt.

Je bureau inrichten van a tot z

Je home office of thuiskantoor, da’s natuurlijk meer dan alleen een bureau en een bureaustoel. In onze bureauafdeling vind je dan ook alle kantoormeubels die je nodig hebt om je bureau helemaal in te richten zoals jij dat wilt: bureaukasten met gewone deuren, roldeuren en schuifdeuren, losse ladeblokken en alle mogelijke bureauaccessoires zoals bureaulampen, pennenhouders en kabelgoten.