Laat je inspireren in onze showroom

Op zoek naar interieurinspiratie? In onze showroom geven onze medewerkers je graag gratis advies en talloze interieurtips voor je woonkamer, eetkamer of slaapkamer.

Verspreid over een oppervlakte van 7000 m² vind je de mooiste meubels van topmerken als Recor, Natuzzi, Henders & Hazel, Lattoflex en zoveel meer. Ze staan uitgestald in miniwoonkamers, -eetkamers en -slaapkamers. Modern, landelijk of klassiek, voor elke woonstijl hebben onze experts talloze interieurtips in petto.

  • Kwalitatieve interieurs voor elk stijl
  • Cafetaria voor een deugddoend drankje
  • Kinderspeelhoek voor de allerkleinsten
  • Persoonlijk interieuradvies mogelijk

Een stukje geschiedenis

2023
Volledige verbouwing showroom

De winkel heeft een complete vernieuwing ondergaan en zit nu in een nieuw jasje. Met een nieuwe presentatie en nieuwe collecties, van betaalbaar wonen tot merken en alles ertussen, bieden we kwaliteit en inspiratie.

2022
Makri wordt overgenomen

Op 7 april 2022 verkoopt Johnny "zijn" Makri aan Jochen Deschodt, die 19 jaar in een grote meubelzaak in Bertrix werkte. De naam Makri blijft zeker behouden. Jochen zal Makri het nieuw en fris elan geven dat het verdient.

2015
Makri transformeert

De showroom ondergaat een grondige verbouwing. De nadruk komt nu nog meer te liggen op sfeer & beleving. Kleine, volledig ingerichte woon-, eet- en slaapkamers geven u meteen een beeld van hoe uw nieuwe meubelen in uw eigen interieur passen en welke meubelen u het beste met elkaar combineert.

1997
Makri verhuist

Meubelwinkel Makri verhuist opnieuw, ditmaal van de Ninovestraat naar de Leuzesesteenweg in hetzelfde Ronse, Oost-Vlaanderen. De mooiste meubelen staan vanaf nu uitgestald in een showroom van maar liefst 7000 m².

1975
Marc Duquin wordt Makri

Hard werk wordt beloond. In het geval van Marc en zijn echtgenote Christiane komt die beloning onder de vorm van een verhuis naar de Ninovestraat, een fikse uitbreiding én een naamsverandering. Die naamsverandering is een mooi eerbetoon van huidige eigenaar Johnny aan zijn ouders. Makri is namelijk een samentrekking van Marc & Christiane, de stichters van de zaak.

1965
Marc Duquin ziet het licht

Marc Duquin sticht in de Bredestraat in Ronse een klein meubelwinkeltje van slechts 100m². Hard werken schrikt hem niet af. Hij ontvangt persoonlijk zijn klanten in de kleine showroom en levert zelf de bestelde meubelen. Vraagt de klant maatwerk? Geen probleem. Marc zorgt voor de opmeting, de uitvoering & de plaatsing.