Slapen

Wij helpen je slaapkamer inrichten

Je slaapkamer inrichten? Het juiste bed kiezen met bijpassende slaapkamermeubels, de ideale matras en het ideale hoofdkussen vinden: daar komt meer bij kijken dan je denkt. Maar dat hoef je niet alleen te doen. Bij Makri staat een heel team van interieur- en slaapadviseurs voor je klaar om je het grootst mogelijke slaapcomfort te geven en samen met jou de slaapkamer van je dromen samen te stellen en in te richten. 

Slapen - Makri

Je slaapkamer inrichten van a tot z

De persoonlijkste kamer in je huis? Dat is je slaapkamer. Het is dé kamer waar je kunt ontspannen en tot rust komen. Je eigen knusse stekje. Het is dan ook belangrijk dat je ze zo inricht dat je je er goed in voelt. Bij Makri vind je alles om die oase van rust in te richten. Boxsprings, bedden en lattenbodems voor je slaapcomfort. Matrassen, hoofdkussens en bedlinnen om heerlijk zacht te slapen. En om het je makkelijk te maken ook complete slaapkamers die al volledig samengesteld zijn met slaapkamermeubels die bij elkaar passen.

Winkel vol slaapkamer-inspiratie en slaapkamer-ideeën

Natuurlijk stopt het niet bij je slaapkamermeubels en beddengoed. Je slaapkamer is niet af zonder leuke accessoires die je kamer omtoveren tot het gezelligste plekje in huis. Denk maar aan een spiegel, fotokaders en nachtlampjes. Aan sierkussens, een plaid of een sprei. Of aan een zacht tapijtje om ’s morgens niet te hoeven opstaan op een koude vloer. Kom langs in onze winkel om je slaapkamer in te richten met de leukste slaapkameraccessoires.