Wonen

We helpen je eet- en woonkamer inrichten

Je eet- en woonkamer zijn het kloppende hart van je huis. Je kijkt er naar je favoriete films, series en programma’s, leest er je favoriete boeken en beleeft er gezellige avonden met je familie en vrienden. En vooral: je komt er ’s avonds en in het weekend tot rust.

Wonen - Makri

De inrichting van je woonkamer moet dan ook tot in de puntjes kloppen. In onze woonwinkel staat een heel team van interieur- en woonadviseurs voor je klaar om je te helpen de eet- en woonkamer van je dromen samen te stellen en in te richten.

Alles om je eet- en woonkamer in te richten

Languit relaxen in je ligzetel, heerlijk genieten in je relaxzetel, lekker tafelen aan je eettafel: in onze toonzaal vol eet- en woonkamerinspiratie vind je alles om je eet- en woonkamer helemaal in te richten in de stijl die je voor ogen hebt. Salons, relaxzetels en stoelen voor een ongeëvenaard zitcomfort. Alle mogelijke kasten en tafels voor je salon, eetkamer en woonkamer. En tapijten die je inrichting helemaal afmaken.

Woonwinkel voor eet- en woonkamerinspiratie

Alle meubels gekozen? Vergeet ook de decoratie niet die je eet- en woonkamer omtoveren tot een cocon vol sfeer en gezelligheid. In onze afdeling woondecoratie vind je sfeerverlichting zoals staande lampen, leeslampen en tafellampen, kleine meubels zoals bijzettafels, poefen en opbergmanden en tafeldecoratie zoals kandelaars, vazen en kaarsen. Kom langs in onze woonwinkel om je eet- en woonkamer in te richten met de leukste woonaccessoires.