Henders & Hazel

Henders en Hazel? Dat zijn meubels die passen bij je smaak en je manier van leven. Want Henders & Hazel laat je wonen zoals je wilt! Modern, industrieel of landelijk: jij kiest de stijl waarin je je thuis voelt en tot rust komt.

Henders & Hazel - Makri

Henders en Hazel: interieurs met karakter

Met Henders en Hazel ga je voor unieke en tijdloze meubels en interieuraccessoires met een ziel die je alles geven wat je nodig hebt om te genieten. 

Henders en Hazel-stoelen, een Henders en Hazel-salontafel, een Henders en Hazel-zetel, leuke H&H-interieuraccessoires zoals lampen, kleinmeubelen en sierkussens: met Henders en Hazel tover je je salon, woon- en eetkamer om tot een knusse plek met massa’s karakter.

Duurzame kwaliteit en comfort

De meubels van Henders en Hazel? Die staan voor betaalbare kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Laat je in onze winkel verbazen door ons uitgebreide en gevarieerde gamma en stel je woonkamer precies samen zoals je dat wilt. Of duik nu al even snel in onze online H&H-collectie. Inspiratie nodig? Bekijk hun woon- en inspiratiemagazine boordevol interieurtrends, woonideeën en decoratietips.

Naar website Henders & Hazel