Filter
Sluiten
Prijs
Toon resultaten

Een eettafel kopen bij Makri

Elke reden is goed

Breidt de familie uit? Is uw oude tafel aan vervanging toe? Past uw tafel niet meer bij uw nieuwe stoelen? Wat de reden ook is om een andere eettafel te kopen, bij Makri vindt u ongetwijfeld de tafel die aan al uw behoeften voldoet.

Dé eettafel voor uw living

Makri biedt u eettafels voor elke stijl en elke familie. Een massieve houten eettafel straalt rust uit. Met een uitschuifbare tafel combineert u een strakke look met functionaliteit. Maar ook een krasbestendige ovalen tafel kan het pronkstuk van uw woonkamer worden. 

Ontdek onze ingerichte woon- en eetkamers

In onze toonzaal laten we u graag op eigen tempo al onze eettafels en –stoelen ontdekken. U vindt er talloze kleine, maar volledig ingerichte woon- en eetkamers die een bron van inspiratie vormen. Zo maken we het u nog makkelijker om u in te beelden hoe uw nieuwe tafel of andere meubels in uw interieur passen, of welke stoelen u er het beste bij kiest.

We hebben eettafels in verschillende afmetingen en stijlen. Beslist u om te kopen? Dan doen we dat in gemoedelijke sfeer, bij een drankje in onze cafetaria.