Interieurtips voor uw woonkamer vindt u in onze showroom

Op zoek naar interieurinspiratie? In onze toonzaal geven onze medewerkers u graag gratis advies en talloze interieurtips voor uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. 

 • Volledig ingerichte kamers, in ’t mini

  Verspreid over een oppervlakte van 7000 m² vindt u de mooiste meubels van topmerken als Recor, Natuzzi, Henders & Hazel, Lattoflex en zoveel meer. Ze staan uitgestald in miniwoonkamers, -eetkamers en -slaapkamers. Modern, landelijk of klassiek, voor elke woonstijl hebben onze experts talloze interieurtips in petto.

 • Cafetaria voor de groten…

  Na uw bezoek aan onze toonzaal en met een hoofd vol interieurtips en inspiratie, bent u welkom in onze cafetaria om een gratis drankje te nuttigen. Dit is ook de plaats waar alle aankopen gebeuren. Bij ons geen zakelijke kantoren en bureaus, maar een gezellige plaats waar u uw nieuwe meubelstuk in een gemoedelijke & ongedwongen sfeer bestelt.

 • … speelhoek voor de kleintjes

  Terwijl mama en papa rustig overleggen in de cafetaria, kunnen de kindjes zich intussen vermaken in de speelhoek. Met onze poppenkast en tal van ander speelgoed zijn ze even zoet en kan u ongestoord uw aankoop voorbereiden of afronden.  

 • Breng ons een bezoekje

  Bezoek onze showroom en laat u onderdompelen in ons enorme aanbod aan meubelen en interieurtips voor uw woon-, slaap- of eetkamer. Vragen? Die stelt u eenvoudigweg aan onze adviseurs, of vul nu gewoon het contactformulier in.

Makri Meubelen NV
Leuzesesteenweg 208
9600 Ronse

ONZE OPENINGSUREN

Ma - Za:

09u30 - 18u30 doorlopend

Zo:

14u00 - 18u30

Woe:

Gesloten

 

 

   

 

 

 • Op zoek naar inspiratie ? klik dan hier