Uw meubelwinkel in Ronse, Oost-Vlaanderen

 • 2022
  2022

  Makri wordt overgenomen

  Op 7 april 2022 verkoopt Johnny "zijn" Makri aan Jochen Deschodt, die 19 jaar in een grote meubelzaak in Bertrix werkte. De naam Makri blijft zeker behouden. Jochen zal Makri het nieuw en fris elan geven dat het verdient. 

 • Toekomst
  Toekomst

  Gericht op vernieuwing

  U merkt het, meubelwinkel Makri is gebouwd op traditie. Maar onze blik is voortdurend gericht op de toekomst en op vernieuwing. Dat wil zeggen dat we blijven innoveren, uitbreiden en verrassen. En u uiteraard alles blijven aanbieden voor een totale woonbeleving. Voor ieders budget en ieders smaak.

 • 2015
  2015

  Makri transformeert

  De toonzaal ondergaat een grondige verbouwing. De nadruk komt nu nog meer te liggen op sfeer & beleving. Kleine, volledig ingerichte woon-, eet- en slaapkamers geven u meteen een beeld van hoe uw nieuwe meubelen in uw eigen interieur passen en welke meubelen u het beste met elkaar combineert.

 • 1997
  1997

  Makri verhuist

  Meubelwinkel Makri verhuist opnieuw, ditmaal van de Ninovestraat naar de Leuzesesteenweg in hetzelfde Ronse, Oost-Vlaanderen. De mooiste meubelen staan vanaf nu uitgestald in een toonzaal van maar liefst 7000 m².

 • 1975
  1975

  Marc Duquin wordt Makri

  Hard werk wordt beloond. In het geval van Marc en zijn echtgenote Christiane komt die beloning onder de vorm van een verhuis naar de Ninovestraat, een fikse uitbreiding én een naamsverandering. Die naamsverandering is een mooi eerbetoon van huidige eigenaar Johnny aan zijn ouders. Makri is namelijk een samentrekking van Marc & Christiane, de stichters van de zaak.

 • 1965
  1965

  Marc Duquin ziet het licht

  Marc Duquin sticht in de Bredestraat in Ronse een klein meubelwinkeltje van slechts 100m². Hard werken schrikt hem niet af. Hij ontvangt persoonlijk zijn klanten in de kleine toonzaal en levert zelf de bestelde meubelen. Vraagt de klant maatwerk? Geen probleem. Marc zorgt voor de opmeting, de uitvoering & de plaatsing.

 • Op zoek naar inspiratie ? klik dan hier