Filter
Sluiten
Toon resultaten

Filter

Salons & sofa’s voor zalig zitcomfort

Een nieuwe favoriete plek

Wie heeft het niet, zijn favoriete plekje in de zetel? Een plekje waar u lekker wegdroomt, schaterlacht met de kindjes en knusse momenten beleeft met uw liefste. Makri heeft een ruim assortiment van salons waarin u op elk moment van de dag maar wat graag in neerploft. Zalig zitcomfort? Dat vindt u in onze showroom, en binnenkort ook bij u thuis!

Assortiment & merken

Alle salons in ons gevarieerde assortiment garanderen u het beste zitcomfort. Kies uit de luxueuze sofa’s van Henders & Hazel, salons in Italiaans design van het merk Natuzzi Editions, gezellige fauteuils, heerlijke relaxen van Recor, lederen zetels en meer. De salons zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren. 1 ding hebben ze allemaal gemeen: ze hebben u stuk voor stuk een nieuw favoriet plekje te bieden.

Heeft u de salon van uw dromen gezien? Voeg hem dan toe aan uw verlanglijstje. Breng het lijstje mee naar de toonzaal of stuur het ons door. Zo weten onze interieurspecialisten meteen waarnaar u op zoek bent en kunnen ze u gericht helpen. Wenst u op voorhand al wat meer informatie? Contacteer ons gerust!

  • Op zoek naar inspiratie ? klik dan hier