Relax London

Relax London
London
STRlon001
Relaxzetels
Stressless
prijs op aanvraag
(oude prijs)

Omschrijving

Design Relaxzetel - Sixties Stijl & Elegantie

Deze design relaxzetel Stressless London is een zetel die swingt! Door het design dat op de jaren 60 is geïnspireerd, is deze verstelbare relaxzetel een prachtig buitenbeentje. Uiteraard hebben wij het Stressless comfort op topniveau gehouden: dit model is uitgerust met onze nieuwste comfortinnovaties!

Design Relaxzetel met hoge of lage rug

De zetels Stressless London zijn verkrijgbaar met een hoge rugleuning (met hoofdsteun) of een lage rugleuning. Alle modellen zijn uitgerust met het glijmechanisme, waardoor u ze moeiteloos kunt verstellen en uw comfort gegarandeerd optimaal is.

Elegante relaxzetels in 2 maten

De zetels Stressless London met een verstelbare hoge of lage rug zijn ideaal voor gezellige momenten rond de salontafel. U kunt u ook de Office versie kiezen (met wieltjes) voor uw kantoor!

Verstelbare zetels met leder of stoffen bekleding

Stressless zetels worden gemaakt in Noorwegen met grondstoffen van de allerbeste kwaliteit. Met andere woorden: u hebt er héél lang plezier van. De zetels Stressless London Low Back (lage rug) en High Back (hoge rug) zijn verkrijgbaar met een lederen of stoffen bekleding. U kiest uit 130 kleuren. Bekijk de lederen en stoffen bekledingen voor uw zetels Stressless London.

                                                                                             (Breedte Hoogte Diepte Hoogte zit)
Stressless London high back standard base 80 cm 112 cm 71 cm 43 cm