Filter
Sluiten
Prijs
Toon resultaten

Moderne eetkamerstoelen

Gezellige okerkleurige stoelen of elegante fauteuils? Het zijn de stoelen die de uitstraling van uw living bepalen. Bij Makri vindt u een ruim aanbod moderne eetkamerstoelen en een flinke dosis inspiratie! 

Van rotan eetkamerstoelen tot eigentijdse barstoelen

U ontbijt met uw gezin op kleurrijke keukenstoelen, spendeert flink wat uren op een bureaustoel en komt 's avonds met uw familie tot rust in de woonkamer. Eerst in comfortabele eetkamerstoelen. Daarna lonkt uw fauteuil wel héél verleidelijk... Stoelen hebben dus meer functies dan u zou denken. Voor al deze verschillende functies heeft Makri dan ook de juiste stoelen in zijn assortiment

Ook barstoelen behoren tot ons gamma - het ideale meubelstuk voor uw open keuken. Laat die gezellige avondjes met een lekker hapje en drankje maar komen!

Uw harmonieuze eetkamer

Uiteraard vindt u in onze showroom ook moderne eettafels voor uw eetkamerstoelen. Zo vormt uw eetplaats steeds een mooi geheel. In onze showroom vindt u talloze opstellingen voor uw living. Maar uiteraard kunt u onze meubelen combineren zoals u dat wenst. 

Advies nodig? Spreek gerust een van onze medewerkers aan. Kom langs en laat u inspireren!