Filter
Sluiten
Prijs
Prijzen op aanvraag
Toon resultaten

Filter

Ergonomische bureaustoelen

Altijd een comfortabele houding

Wie hele dagen achter een bureau doorbrengt, waardeert beslist een degelijke bureaustoel. Of het nu om te werken of te studeren is, voor even of een hele dag, ergonomische bureaustoelen zijn in elke situatie een must voor een comfortabele zithouding.

Uitvoeringen

Bij Makri vindt u ergonomische bureaustoelen in verschillende modellen van het merk TOPSTAR. Deze stoelen hebben allemaal een ergonomisch gevormde rugleuning met lendensteun en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo kan u zelf beslissen of u  uw stoel met of zonder armleuningen en hoofdsteun koopt. Al onze stoelen zijn verstelbaar in zithoogte en hebben een rugleuning die regelbaar is in zowel hoogte als diepte.

Tips voor een correcte zithouding

Zitten is de meest belastende houding voor de rug. Daarom is het uitermate belangrijk dat u op een correcte manier op uw stoel zit. Een goede zithouding respecteert namelijk zoveel mogelijk de natuurlijke krommingen van uw rug. Een ergonomische bureaustoel helpt u om een correcte zithouding te vinden, maar we geven graag nog enkele extra tips waarmee u zelf rekening kan houden bij het zitten:

  1. Ga steeds met uw rug tegen de rugleuning zitten. Zak zeker niet door op uw stoel en vermijd voorover leunen.
  2. Zet uw beide voeten altijd plat op de grond.
  3. Wissel regelmatig af van zithouding.
  • Op zoek naar inspiratie ? klik dan hier