Filter
Sluiten
Prijs
Toon resultaten

Filter

Hippe jeugdslaapkamers

Bij Makri vindt u een uitgebreid assortiment aan volledig ingerichte kinder- en jeugdslaapkamers. Met een van deze kamers schenkt u uw kind alles wat het nodig heeft. Bovendien gaan ze jarenlang mee zonder dat ze kinderachtig worden. Zie een kinder- of jeugdslaapkamer dus als een investering waaraan uw kind vele jaren plezier zal beleven.

Samenstelling

Een jeugdslaapkamer bestaat standaard uit 4 meubelstukken:

  • een gewoon bed, hoogslaper of stapelbed
  • een kleerkast
  • een bureau
  • een boekenkast

U kunt de kamers bovendien naar hartenlust opfleuren met vrolijke accessoires. Zo creëert u voor uw kind een eigen stekje waar het zich op zijn eigen tempo kan ontplooien en in alle vreugde kan opgroeien.

Onze merken

Makri is trotse verdeler van het merk Bopita. De jeugdslaapkamers van deze Nederlandse fabrikant zijn samengesteld uit eigentijdse houten meubelen, vaak in vrolijke kleurtjes, en zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Deze kamers worden bovendien gekenmerkt door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Daarnaast verkopen we ook slaapkamers van het Deense merk Lifetime. Kies uit de Original-collectie met mooie basismeubelen en een meegroeibed, of ga voor de Dream-collectie met stijlvolle details die u meevoeren naar de jaren ’30.

Welke jeugdslaapkamer u ook kiest, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en de laagste prijs. 

  • Op zoek naar inspiratie ? klik dan hier