Algemene verkoopsvoorwaarden

Levering

Gratis levering binnen een straal van 30 kilometer rond Ronse en een minimum bedrag van € 2.000 B.T.W. inclusief. Inclusief eerste verdieping. U bent verantwoordelijk voor de afmetingen van de doorgang. Buitenlift : prijs verkrijgbaar op aanvraag.

Plaatsing : kan tegen meerprijs (op aanvraag).

Betalingen

Alle betalingen dienen te gebeuren in euro.

Bij elke bestelling wordt een voorschot gevraagd. Dit kan via cash geld, bancontact, cheque of overschrijving op BE18 7310 5397 9865. Gelieve uw bestelbonnummer in de mededeling te vermelden. Na ontvangst van het voorschot worden uw goederen besteld.

Ten laatste bij de levering dient het volledig saldo te worden betaald. Dit kan cash (*), met cheque of via overschrijving op BE18 7310 5397 9865. (*) OPGELET: Nieuwe wetgeving sinds 01/01/2014.

a) Het totaal bedrag van één of meerdere bestelbons (samen) is minder dan 3000 € : U mag alles met cash geld betalen.
b) Het totaal bedrag van één of meerdere bestelbons (samen) is meer dan 3000 € : U mag maximum 10% van het totaal bedrag in cash geld betalen (voorschot inbegrepen). Een bankcheque of overschrijving is hier de oplossing.

Afspraken levering

Indien levering voorzien is, zal onze leverdienst vooraf met u een afspraak maken teneinde te levering te laten plaatsvinden. Gelieve ervoor te zorgen bij levering dat er iemand thuis is en het saldo van de bestelling kan worden voldaan.

In geval van afwezigheid, geen betaalmiddelen of andere oorzaken waardoor de levering niet kan plaatsvinden, kunnen wij een administratieve kost in rekening brengen van € 125.

Betwisting

In geval van betwisting zijn onze verkoopsvoorwaarden van toepassing. Meubelen MAKRI zal ook de wettelijke meubelwaarborg hanteren.

Ingeval gerechtelijke procedure kunt u een beroep doen op de geschillencommissie (zie verkoopsovereenkomst) of een andere rechtbank.